portals php
Kombucha, restorāns
Kombucha, restorānsMēs esam parūpējušies par to, lai ienākot pie mums Jūs aizmirstu par ikdienas steigu. Rūpēsimies, lai Jūs pārņem patīkamas sajūtas un smaids uz lūpām! Mūsu restorāns piedāvā ne tikai veselīgu, bet arī gardu un pilnvērtīgu maltīti.
portals php
INSAFE, SIA
INSAFE, SIALielākais seifu un metāla mēbeļu ražotājs un izplatītājs. Mūsu preču klāstā ir seifi un metāla mēbeles. Seifi ir testēti neatkarīgās laboratorijās un ieguvuši Eiropā atzītus sertifikātus – ECB-S un IMP.
portals php
Krauklīši, viesu nams
Krauklīši, viesu namsKrauklīši ir moderna guļbūve ar lielu terasi, mākslīgā dīķa krastā. Viesu namā ir Tv/Sat, karaoke, bārs, virtuve, kamīns, plaša telpa dejām un banketiem.
portals php
Princis, SIA
Princis, SIAJāšanas sporta kluba Princis saimniecībā ir aptuveni 70 zirgi. Piedāvājam izjādes ar zirgiem un ponijiem Jelgavā, jāšanas apmacību, zirgu pansijas, zirgu tirdzniecības pakalpojumus. Perspektīvākie piedalās valsts un starptautiska līmeņa sacensībās.
portals php
Belameks, apdares materiāli
Belameks, apdares materiāli Firma Belameks viens no lielākajiem tapešu piegādātājiem Latvijā. Ievedam tapetes no Vācijas, Anglijas, ASV. Piegādājam tapetes ar preču zīmi RASCH.
portals php
Geolite, ģeoloģiskā izpēte
Geolite, ģeoloģiskā izpēteGeolite. Ģeoloģiskā un ģeotehniskā izpēte. Inženiertehnisko pētījumu komplekss, ko izmanto būvju projektēšanā.
portals php
Unce, viesu nams
Unce, viesu namsAtrodamies tūristiem izdevīgā vietā 200 metrus no Valmieras autoostas. Mūsu klientiem tiek piedāvāta iespēja izbaudīt mieru un klusumu. Nakšņošanai piedāvājam skaistus numuriņus, kā arī iespēju pašam pagatavot sev vēlamo maltīti.
portals php
Nemuno Turas, viesu nams
Nemuno Turas, viesu namsViesu nams Nemuno Turas aicina atpūsties skaistā lauku tūrisma viensētā pie Kauņas. Kauņas centrs- 15 min. Blakus starptautiskā automaģistrāle „Via Baltica” (E67, A5).
portals php
Odzienas muiža, muiža
Odzienas muiža, muižaMuižas komplekss - telpas dažādiem svētkiem, semināriem un pasākumiem. Odzienas Krogusmājā varat pārlaist nakti jaukos pagājušā gadsimta sākumam atbilstoši iekārtotos numuriņos, kopumā 9 numuri, taču muižas kompleksā kopumā spējam izguldīt līdz 74 cilvēkiem.
portals php
220.lv interneta veikala ofiss
220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.